sâmbătă, 5 octombrie 2013

Compatibilitate barbat Taur - femeie Rac

Un cuplu format dintr-un bărbat Taur şi o femeie Rac reprezintă una dintre cele mai trainice relaţii, din toate combinaţiile posibile între cele 12 zodii.
Într-adevăr, bărbatul Taur este un familist pentru care confortul emoţional contează imens. Şi, tocmai de aceea, odată ce şi-a întemeiat o familie, are de gând să nu o părăsească toată viaţa. Chiar şi când se mai întâmplă să calce strâmb, tot acasă se întoarce, spăşit şi gata să facă orice pentru a obţine iertarea.

La rândul său, femeia Rac nu este numai mama prin excelenţă, dar şi o femeie foarte dedicată soţului. Dacă o femeie din altă zodie consideră că se poate descurca bine şi pe cont propriu, puţine sunt femeile Rac care să aleagă o astfel de viaţă. Dimpotrivă, cele mai multe dintre ele se simt fericite şi împlinite doar în cadrul unei familii.
În aceste condiţii, putem spune că relaţia dintre bărbatul Taur şi femeia Rac este una reuşită. Poate că i-ar prinde bine ceva sare şi piper, dar nimeni nu le poate avea pe toate, nu-i aşa?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu