marți, 10 decembrie 2013

Compatibilitate barbat Taur - femeie Fecioara

Compatibilitatea între aceste două semne de pământ este una bună în primul rând datorită faptului că atât bărbatul Taur, cât şi femeia Fecioară, apreciază stabilitatea. Niciunul dintre ei nu este mare amator de schimbări şi ambii preferă soliditatea şi siguranţa lucrurilor şi experienţelor pe care deja le-au trăit şi le-au încercat. Tocmai de aceea, o căsătorie între un bărbat Taur şi o femeie Fecioară are toate şansele să dureze.

Femeia Fecioară ştie să se îngrijească, are un fizic puternic, specific semnelor de pământ, dar şi o eleganţă de care nu dau dovadă nici femeia Taur, nici femeia Capricorn. Iar faptul că pune preţ pe propriul aspect fizic nu poate fi decât pe placul partenerului său de viaţă. De asemenea, este capabilă să asigure cel mai de preţ lucru pentru un Taur: stabilitatea emoţională.
Bărbatul Taur, mai plimbăreţ în tinereţe, se fixează apoi la propria casă şi nu mai caută alte provocări (e drept, nici nu le refuză dacă acestea apar pe nepusă masă, dar ce şanse sunt să se ivească din senin?). Femeii Fecioară îi place acest ataşament al partenerului său faţă de propria casă.
În conluczie, avem de a face cu o compatibilitate bună, iar relaţia este cu atât mai reuşită cu cât cei doi înaintează în vârstă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu