duminică, 15 decembrie 2013

Horoscop 2014

2014 este un an relativ liniştit, din punct de vedere astrologic. Planetele transpersonale -Uranus, Neptun şi Pluton - îşi continuă tranzitele din anii anteriori. Uranus din Berbec aduce puterea de a începe proiecte noi, Neptun din Peşti amplifică imaginaţia, iar Pluton din Capricorn ne ajută să facem schimbări într-un ritm lent şi bine calculat, ţinând cont de imaginea de ansamblu.





Saturn se află în Scorpion până în ultima săptămână a anului, pe 23 decembrie, când intră în Săgetător. Până atunci, aduce reglaje importante în atitudinea noastră faţă de bani şi faţă de orice alte surse de putere.
Jupiter insistă asupra familiei până la jumătatea luni iulie, când se încheie tranzitul prin Rac. După aceea, Jupiter începe să tranziteze semnul Leului, sporind creativitatea şi oferindu-ne naivitatea şi seninătatea specifice unei zodii guvernate de Soare.

Ţinând cont de toate aceste aspecte, putem anunţa încă de pe acum că 2014 nu va fi anul care să aducă schimbări fundamentale, nici pe plan personal, nici pe plan general, în societate. Schimbări vor veni, dar numai pentru cei care le-au pregătit îndelung, prin propriile eforturi şi suferinţe conştient direcţionate spre un scop. Pentru ceilalţi, para mălăiaţă cu siguranţă nu o să pice singură din pom.

Horoscop 2014


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu