marți, 17 decembrie 2013

Compatibilitate barbat Taur - femeie Sagetator

În timp ce bărbatul Taur - odată însurat şi indiferent cât de zburdalnic a fost în tinereţe - se numără printre cei mai fideli şi mai „cuminţi“ soţi, femeia Săgetător reprezintă aproape opusul: e în permanenţă dornică de distracţie şi în căutare de aventuri noi.

Femeia Săgetător este, în plus, de o sinceritate brutală. Ea nu menajează sentimentele bărbatului alături de care trăieşte, ci îi spune verde în faţă atât ce îi place, cât şi ce nu îi place în relaţie. Pentru un bărbat Taur, această sinceritate este, în cele mai multe cazuri, mai mult decât poate şi este el dispus să suporte. Taurul preferă, de cele mai multe ori, confortul unor minciuni nevinovate, atât timp cât acestea nu fac rău nimănui.
Nici reciproc nu se poate vorbi despre satisfacţie şi împlinire, în cuplu. Este evident că un bărbat precum Taurul - liniştit, în căutarea confortului, care apreciază securitatea emoţională mai mult decât orice altceva - nu poae satisface nevoia de aventură şi de experienţe noi specifice femeii Săgetător.
Aşadar, e vorba de o relaţie cu o compatibilitate redusă, care nu reuşeşte pe termen lung decât în cazul unor excepţii - fericite, dar puţine la număr.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu